Cautare
Numar microcip:  Numar tatuaj: 


Pentru editarea datelor de contact sau a inregistrarilor, acceseaza contul:

Email: 
Parola: 

Termeni si Conditii

1. Termeni

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.dogsdb.ro. www.dogsdb.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.dogsdb.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. Descriere

www.dogsdb.ro a fost initiat pentru a usura identificarea cainilor pierduti care au microcip sau numar tatuaj, astfel fiind posibila gasirea stapanului printr-o simpla cautare pe site.

3. Confidentialitate

www.dogsdb.ro se obliga ca toate informatiile colectate pe acest site sa fie folosite doar in scopul functionarii acestuia, care este salvarea si afisarea descrierii cainelui si a datelor de contact ale proprietarului pentru o cautare efectuata dupa numarul din microcip sau tatuaj. Utilizatorii pot furniza orice date de contact pe care le considera suficiente pentru a fi gasiti. Informatiile despre catei si proprietari sunt afisate doar la efectuarea unei cautari, astfel evitand posibilitatea culegerii lor in masa de catre terti, catre care ne obligam sa nu transmitem nici un fel de informatii colectate prin intermediul acestui site.

4. Securitate

Baza de date se afla pe un server dedicat la care are access doar administratorul acestui site, toate informatiile fiind astfel in siguranta.
Referitor la adresa de email si parola folosite pentru autentificare, acestea pot fi modificate in orice moment de catre utilizator. Adresa de email poate fi validata sau nu, la o adresa de email nevalidata, unicul mail pe care o sa-l primeasca utilizatorul este cel de validare. Iti sugeram sa-ti validezi adresa de email pentru a beneficia de functia 'Am uitat parola'(...in constructie) La inregistrare va trebui sa specifici o parola pe care o vei folosi pentru ati accesa contul, si esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestea.

5. Acuratetea informatiilor

www.dogsdb.ro va avea grija ca informatiile postate sa fie verificate in mod constant. In cazul in care in baza de date o sa existe deja o inregistrare cu un numar din microcip pe care esti sigur ca-l are catelul tau, te rugam sa ne contactezi.